jueves, 9 de julio de 2015

99 Samsung Smartphones: paguen els valencians

No seran iphone 6, però vés per on, els valencians, que són coneguts per oferir glòries a Espanya, francesos, alemanys i ciutadans de tot arreu, donat el seu caràcter acollidor i solidari típicament mediterrani, tornaran a fer-se els primos regalant se'ls seua butxaca 99 mòbils intel-ligents Samsung als seus 99 escons autonòmics perquè puguen treballar degudament.
És comprén que les seues ajustades economies no els hi dóna per a poder fer front a la compra del seu terminal particular com si que fem qualsevol fill de veí  Em reitere en dir que jo me l'he pagat jo.
No vull fer més sang del tema. Tan sols informar-vos, segons he pogut saber de diferents mitjans de comunicació, que (mode ironia "on") com a mínim, estos mòbils "tan sols" ens costaran la meitat que els Iphone 6. Mentre tant, és rumoreja que la Generalitat segles vorà putes per a poder complir amb els pressupostos i el marge de dèficit proposat pel Govern central fins a final d'any. Confie que els polítics del govern autonómic demostren ser més llestos que els seus futurs aparells 4G.

No hay comentarios:

Publicar un comentario